onsdag 27 januari 2010

Önskningar


Ja, här skriver man ju inte varje dag direkt. Men nu vill jag samla mina önskningar inför våren på ett stället och då finns det inget bättre ställe att ploppa in det på.
Till att börja med har vi Lancômes hela vårkollektion O my Rose. Måste-ha-allt!! ALLT! Helt galet fint är det!!! Om inte allt så vill jag "i alla fall" ha de både paletterna, Pop ´n Petrol och Pop n´ Copper.. Ja, 1500 pix bara där. Som om inte det vore nog är jag kär i båda lacken också.. Hoppas de är skitfula i verkligheten..


Sedan har vi isadoras creamy nudespalett från vårkollektionen Nostalgia som ser ut att vara en riktig fining.. inte plockat på mig vinterpaletten än.. men det suger fortfarande i shoppingtarmen efter den.. Skulle passa med lite gnistrande pasteller till snön som faller utanför..Urban Decays Alice Book of Shadows känns oöverkomlig så den är väl bara att räkna bort...


... men deras vårskuggor ser också finfina ut.. de utlovar massor med mer glitter, men inget glitteravfall ner på kinderna.. mm.. Tror jag gillar 54, Moon Spoon, Bobby Daxxle och Void bäst. Dessutom släpper ed en ny matt och täckande Primer Potion, Eden, som skulle kunnavara den perfekta kombon mellan vanliga UDPP och min andra primerfavorit, Lumene Eyeprimer.8 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad kul med nytt inlägg, och ny design. Jättefint! Jag instämmer i önskelistan rakt av, särskilt i Lancomedelen. Vill haaaa!

Skor och maskara sa...

Tack, raring, kanske orkar dra upp mig själv och skriva lite ibland här också.:) har massor med önskningar och pill i lådorna där hemma att pilla in.:)

Skor och maskara sa...

Förresten insett att om jag bara köper det jag helst vill ha ur O my rose så blir et ändå typ 2000 kronor... eh.. kanske inte... himmel..

Kerstin sa...

Med allra största sannolikhet kommer jag till England ngn gång under våren. Kolla lite hos Lancome UK, Debenhams och Boots och räkna där istället. Jag shoppar gärna lite åt oss båda =)

Skor och maskara sa...

Vi har bokat en Londontrip över påsk.:-) Vet inte hur jag ska få ihop pengar till dess dock för har fortfarande inte betalat hotellrummet.:-) Det samma gäller naturligtvis dig, men du, när jag var där senast så var inte Lancome billagare än här. Kollektions-paletterna är dyrare än de i fasta sortimentet, både här och där.:-(

Skor och maskara sa...

Men oh, var inne på Debenhams hemsida och det verkar ju ändå som paletterna kommer kosta hälften i England mot här! Vill åka nu! Sparar ju plötsligt in biljetten.;) El får råd med båda, eller hur man ska se det.) Hoppas de finns kvar när vi åker.

badbomben sa...

Shoppingtarm, vilket underbart användbart ord! :D

Skor och maskara sa...

Haha, visst är det!:)