onsdag 8 september 2010

Och nu är det köpstop...


Ok, här händer ju inte så mycket. Jag försöker hålla mig borta från nätet och tiden tryter till annat än jobb, men när jag nu har en stund över och har lite bilder liggande på datorn som kan jag ju passa på att visa upp anledningen till mitt köpstop.:)

Italien är ett mecka vad gäller skor och även om desigersernas skor inte kostar som Din Sko ens i outlets så är det i alla fall nästan överkomliga i pris där. De två översta var lite billigare och det ena paret, det i jeans, riktigt billiga. Men de är heller inte gjorda i Italien egentligen och troligtvis i lite sämre kvalitet. Älskar dem gör jag ändå.:) Alla mina älsklingar. Jag har bestämt att jag måste använda dem och inte bara låta dem ligga för att jag tycker de är för fina också, vilket lätt skulle kunna hända.

Ok, jag kanske tappade huvudet lite när jag var inne i butikerna, men visst är de fina? Mina favoriter är nog... de röda remsandaletterna från Gucci. Eller sandalerna från Marni. Gudars, jag vet inte. Hur som helst, nu är det köpstop på riktigt här hemma.. har en liten skuld till Ica-kontot att betala tillbaka.:-)

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så fina! Jag döör!!! De är värda ett och annat köpstopp. Lätt!!

Kommer du på lördag? På passar ju de röda remsandaletterna bra =)

Skor och maskara sa...

Haha, jag vet, jag är förälskad i mina skokartonger.;)

Jag är upptagen på lördag så kommer inte då, men kanske kommer förbi lite senare. Får se hur det faller sig.:) Hoppas ni får roligt i alla fall.

Lillasyster sa...

MEN JESUS! Vad många vackra skor!