fredag 5 februari 2010

Vincent Longo


Borsten är det verkliga fyndet här. Herregud vilken borste!! Bättre blender än min 217 från MAC, när det gäller att bara sudda lite ytligt i all fall. Åtminstone på mina ögon. och den är så silkeslen att den knappt känns på huden och ändå plockar den upp pigment som bara den!

Lippiset hade jag hoppats skulle ge lite mer färg, men det säger sig ju å andra sidan bara ge lite ytlig färg och känns också som något mittemellan ett läppstift och ett gloss. Ibland vill man hade det och det gör också att jag kan ha den någon fredag till vardags även om jag tycker hållbarheten är så där måste jag erkänna.


Skuggan blev jag rätt besviken på dock. Var inte alls de färger jag trodde att det skulle vara om man tittar på cows hemsida, men det vet jag ju att sådan bilder bara ger en hint. Grått och rosa tycker jag dock att jag har en hel del redan, men det är iofs rätt trevligt att ha dem samlade i en liten minipalett också ibland om man ska resa bort eller så.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Urfina grejer! Är skuggan grå? Jag tycker att den ser brun, beige och rosa ut, de ideala färgerna i en trio enligt mig...

Skor och maskara sa...

Nja, snarare ljusrosa, rosa och grå.:-) Jag trodde den skulle vara brun.:-)

Maria sa...

Har inte prövat deras smink, men deras puderpuff är fantastisk. Hur är sminket i övrigt?

Skor och maskara sa...

Tycker pigmenteringen på skuggorna är ok, men inte superbra. Nu är det iofs rätt ljusa och skira skuggor. kan ABSOLUT tänka mig fler av deras redskap dock.

EmLa82 sa...

Dessa skuggor har jag kollat många gånger på, tykcer idén är rätt så kul!

marybeth sa...

Läppstiftet ser jättefint ut tycker jag.. :)