tisdag 23 februari 2010

Kreativ Blogger Award

Tänk att denna lilla bloggen som inte ser så mycket ut för världen fick en Kretiv Blogger-award. Två till och med. En från Skimmerskuggan och en från Badbomben. När man accepterar awarden så accepterar man också att man ska dela med sig av 7 intressanta fakta om sig själv och sedan dela ut vidare. Jag gillar ju listor så vi får se vad jag får ihop:

1. Jag har varit både på bal och på bröllop i Finland, fast i olika städer. Bröllopet var fantastiskt vackert förstås. Tänk solnedgång vid en sjö och massor med glada människor. Underbart.


2. Apropå föregående uttalande så äger jag ett två-siffrigt antal balklänningar.


3. Den enda tenta jag essat i mitt liv med alla rätt är den i brittiskt uttal som jag seglade igenom. DET var länge sedan…


4. Favoritmärket framför alla är Lancôme, något jag på sistone haft mycket ångest över då jag nyligen insett att de inte är godkända av PETA och därmed testar på djur. STOR kris!


5. Drömmer om ett hus med en trädgård med massor med fruktträd och bärbuskar. Gillar att sylta och safta. Det får mig att känna mig så produktiv och duktig.


6. Hemlig (nåja, kanske inte så) dröm är att skriva en bok..


7. Älskar att leka, fortfarande, i vuxen ålder. PULKA ÄR KUL!

Vidare edlar jag ut en utmärkelse till superfina Make it fab, Make it up så hon ska dra igång igen, nya Makeupoholic som äntligen är igång igen på ny adress, Marybeth som spottat ur sig lite budgettips på sistone, underbara Varonica på Venus Vanity som nyligen lurade ner mig i NYX-träsket, Emlanemelie för att jag är nyfiken på vem som finns där bakom och Beauty by Emma som just förlovat sig och som är ne blogg jag bara precis har upptäckt.

12 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken superbra lista, även för mig som redan vet ett och annat =)

Skor och maskara sa...

Raring, tänkte du skulle ha koll på det där redan.;)

Veronica sa...

Åååh tack tack tack tack tack :-)

BeautyByEmma sa...

Nämen man tackar och bugar. Tack snälla =) Jag har nu lagt upp min lista. Kram

Skor och maskara sa...

Åh, surfar genast in och tittar!

BeautyByEmma sa...

Jajemen, drillning heter det på svenska =) Men det är inte lika imponerande om jag berättar att det endast finns ett tiotal lag som tävlar i Sverige men ändå =)

Skor och maskara sa...

Tycker ändå det är imponerande som bara den! Visste inte att det var lag heler, trodde det var individuell tävlan. Ser toksvårt ut! Så skryt på lite, det tycker jag ändå.:)

marybeth sa...

Du är ju bara hur rar som helst, precis som jag skrev i min blogg.. :D Tack, tack!

Jag är sjukligt nyfiken på dina balklänningar kan jag meddela...

Jag skall genast ta och skriva en lista, gud vad svårt bara! Hoppas det blir något intressant.. :)

marybeth sa...

Vet du, jag nominerade dig.. :) Du behöver ju inte göra om hela proceduren dock.. jag förstår att det blir ganska jobbigt :) Jag är glad att jag hittade din blogg och kommer med spänning fortsätta läsa den. Är det okej att jag länkar till dig?

Skor och maskara sa...

GULLUNGE! Klart du får länka till mig, men jag uppdaterar ju YTTERST sporadiskt måste jag erkänna...:)

makeupoholic sa...

Tack snälla du för nomineringen! Min lista är på gång :-)

Badbomben sa...

Jag känner igen mig i mångt och mycket vad du säger. tack för att du nappade på, skoj! Kram!