tisdag 16 juni 2009

Ååååhhhh... så svårt...

Snart ska jag besöka ett Sephora och hoppas på lite Urban Decay-shopping... Paletten nedan kostar i USA 36 dollar och har en liten UDPP som följer med.. Paletten under (Get Baked) går på en 28 dollar (tror jag) och en UDPP Sin och en liten 24/7 penna i Burgandy följer med. Nu till problemet... 3 av skuggorna i den finefinemangfina paletten längst ner finns även i den översta paletten, dock något mindre... TÄNK om man hade ändlöst med pengar... För Urban Decay har ju fler superfina paletter, pennor, singelskuggor osv, osv, osv... Nu är det ju inte alls säkert att någon av dem finns på det Sephora jag ska besöka och jag är rätt säker på att priserna kommer att vara högre, men troligtvis proportionerliga mot varandra i alla fall.. Ujuj... Man kanske ska hoppas på Get Baked ändå, den ÄR ju så fin...


Uppdatering: Det är alltså Flipside, Twice baked och Half Baked som är gemensam i de två paletterna...

4 kommentarer:

Heartcore sa...

Ja, nu förstår jag att det är ett svårt val! Jättefina färger i den övre paletten, jag vill ha den också. Dessa cravings haha :) Men jag gillar pennan och UDPP Sin som följer med i Get Baked.

Skor och maskara sa...

Ja, UDPP sin och pennan är jag dödligt sugen på också.. kanske skulle köpa dem separat.. och där gick jag officiellt i konkurs, hehe...

Kerstin sa...

Lurigt! Jag har ju just bett lillasyster köpa Get baked till mig i USA, men just nu verkar den vara billigare i England =( 28 dollar ju mer än 15 pund... Euron är ju också stark , så det kanske blir jag som ska spana lite till dig i England istället för du åt mig i Italien =) Vi får träffas o räkna!

Skor och maskara sa...

Men jag drar ju redan på midsommarafton... bara så du vet... När blir det London för dig? Jag kan säga att jag redan nu kan be dig håla utkik efter ett par saker, fast annars ska jag ev dit i oktober också. Men vem orkar vänta så länge..:) Har förälskat mig i Nars nagellack Orgasm men Nars är ju omöjligt att få tag i här... Dyyyyyyyyyyrt bara.... hu... Sedan är det ett par Barry M-lack jag är kär i också, hehe..