tisdag 2 juni 2009

Dagens önskningar

Mina söta vänner har sagt att jag ska få shoppa en försenad födelsedagspresent.:-) Eftersom jag inga pengar har själv inför semestern så ska detta bli hur mysigt som helst och jag sitte och klurar på vad det ska bli.. Här är lite önskningar:

Estee Lauders sommarpalett har vöckt ett habegär hos mig utan dess like. Alltid tyckt att det här är lite av ett tantmärke tidigare, men det är något med de här färgerna som får det att suga i magen på mig. Fast priset förmodligen är helt utanför in prisklass. I dollar hade det blivit en drygt 300 kronor, överkomligt, men i Sverige LÄR det bli bra mycket mer..

Ett annat sug i magen är förstås Isadoras sommarkollektion Delirius där både skuggpaletten och den förtrollande ögonpennan Peacock Blue lockar och pockar. 179:- respektive 75:-.. Rätt överkomligt ändå...En annan ögonskugga jag velat ha rätt länge är MUS Muffin, som ska vara en finfin high lighter, men känns som en lite tråkig sak att köpa när det finns så mycket annat fint.. men den har stått på lsitan rätt länge nu.


Som den Lancôme-narkoman jag är så står förstås lite Color design-skuggor som vanligt på önskelistan också. 604 & 605 i singelskuggorna som är en gnistrande midnattsblå och en glittrig Ametist-färgad skugga som jag brukar fingr på var enda gång jag är på Åhlens eller ett kicks med de skuggorna på. Framför allt den blå har jag suktat efter länge men de kostar ju lika mycket som hela Delirius-paletten ex... Tyvärr hittar jag inga bra bilder på dem men jag minns ju hur de ser ut... :-)

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Estée Luder-paletten är väldigt fin! Synd att den är så sjukt dyr =( Delerious kan jag rekommendera! Den är både fin o prisvärd =)

Skor och maskara sa...

Nu har jag förälskat mig i ännu fler MUS-skuggor... Sunshine KOMMER att åka hem endera dagen i en liten påse. Och appropå Estée L-paletten (som tursamt nog var slutsåld på Åhlens c) så FÖRSTÅR jag inte varför det måste vara sådan skillnad på USA och Sverige? Den kostade 590.- på Åhlens, dvs nära dubbelt så mycket som i USA. Åh, Sephora, börja skeppa till Sverige!

Kerstin sa...

Hrm, freudiansk felskrivning...