måndag 10 maj 2010

Isadora hos LGB


Så var det dags för tävling igen. LGB lottar ut godbitar var enda dag(!) och idag är det sommargodis från isadora som gäller! Inte bronsingprodukter som det brukar släppas massor av (och jag tror att isadora släpper också i sommar) utan klara fina färger, blått och rosa. Framför allt den blå skuggkvartetten är jag spekulant på som älskar medelhavsblått på sommaren. Det är något speciellt med klara havsblåa färger.


För att vara med i tävlingen ska man skriva om sina favvo-sommar-färger på sin blogg och sedan länka tillbaka till bitchen.:)


Förutom turkosblått i massor så brukar jag plocka fram mycket rödbruna toner som gör att man ser lite frächt solbränd ut så där. Tänk Nars Orgasm liksom. Köpte ju den som multiple stick i höstas och gissar att den kommer ta slut på semestern i sommar.. Den där rödbruna färgen, gärna i kombination med guld i massor, passar som rouge, ögonskugga, läppfärg, ja allt! Älskar att slänga lite skimmer lite här och där för att se lite mer glödande ut i solbrännan.:)
Bilden är lånad från Lipgloss Bich. Surfa in och var med i tävlingen själv, vet jag!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Dina NARS-stift är galet fina! Jag skule inte tacka nej till några sådana till sommaren =)

Skor och maskara sa...

Vad söt du är! Jag är väldigt nöjd med de tre jag har! Orgasm för solbrännan, copacabana som highliter och south beach för en mer sandbrun blush. Inte så röd. Jag använder alla tre jämnt!:-)

SkönhetsTezz sa...

Blått och rosa är mina absoluta favoritfärger, synd att man missade detta! Mycket fina vinster där på bloggen nu i maj :)