tisdag 25 maj 2010

Småshopping


Titta här vilken påverkan bloggvärlden kan ha på ens konto. Här om dagen läste jag om Trind Nailrepair hos P´ssion och kom på att jag nog läst positivt om det någon annanstans också (Heartcore-tjejerna) och kände ett plötsligt behov skapas. Mina naglar har skivat sig, spruckigt, gått av osv och är i superdåligt skick sedan flera månader tillbaka och skulle vekrligen behöva ngåot som stärkte dem en smula. Inte bara för att jag vill kunna ha lack igen utan att det ser alltför illa ut, utan också för att det faktiskt gör ont ibland när naglarna går av.

Ett stycke flaska Trind nailrepair inköpt alltså, på Åhlens för ca 130:-.

För länge sedan läste jag också om finfina lippglosset Pink me later hos Betteli och har inte kunnat släppa tanken på det så när en 20% rabattcheck damp ner i lådan åkte det ner i shoppingkorgen och drog lite annat med sig i farten. Bl a fina palletten ovan som var ett rent spontanköp. Blev galet begeistrad när jag provade skuggorna i affären och testade den lila som gav ett otroligt vackert, pigmentrikt och intensivt lila intryck med ett otroligt vackert metallskimmer. Dessutom verkar skuggorna sitta bra för det var ett himla meck att få bort det lila från handen jag testade efteråt.:) Tänk att man kan bli kär i billiga saker också och inte bara skuggor för flera hundra kronor.:)

Vad som inte syns på bilden är att även det krispigt gröna Hello Kitty-lacket Garden Green som även det är från H&M också fick åka med. Bilder på hur det ser ut kan man bl a se här, hos Skimmerskuggan. Är jag lättpåverkad eller är jag lättpåverkad…;)

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Vi är alla lättåpverkade! Härligt shoppat! Jag vill också ha Pink me later =)

3tjejer.se sa...

Hej!
Vi på 3tjejer.se väljer ut en ny blogg om skönhet varje dag. Vi har spanat in din blogg och tycker den är jättebra! Därför har vi valt ut din blogg til dagens bloggflirt!
Fortsätt blogga lika grymt, spana in våran hemsida på http://3tjejer.se
MVH redaktionen & 3tjejer.se

Skor och maskara sa...

Men vad roligt, min lilla oansenliga blogg, haha! tack så mycket!

Linda sa...

Åh du kommer garanterat tokgilla Pink me later, det är ju sååå snyggt :P

Skor och maskara sa...

Jag älskar det! Redan flitigt använt!

Dessutom måste jag säga att jag är förvånad över Hello Kitty-paletten. Den köpte jag lite som en ploj men den är väldigt pigmentrik och skuggorna sitter bra.

badbomben sa...

Hello Kitty <3

Trindisen skulle jag också borda fixa.

EmLa82 sa...

Bloggvärlden är farlig! ;)

Skor och maskara sa...

Mina naglar är toktrasiga för tillfället så hoppas att en rejäl trindkur ska hjälpa. Det känns som att den gör det redan, men tycker det är för tidigt att säga. Många gillar det ju så testa du, Badis.