torsdag 16 maj 2013

Nedslag i Lippisamlingen: MuUA Lipboom "Bring it"

MUA har, förutom sina vanliga läppstift, även något som kallas för lipboom! Det är ett kombinerat läppstift och läppglans som man kan variera lite som man vill. Jag bara ett av dessa, i färgen "Bring it". Det 'är en matt tomatröd
 färg i ena änden och ett galet aprikost glitter i andra änden. Tanken är att man ska kunna ha var för sig, eller lägga glanset ovanpå den röda färgen, kanske bara lite i mitten för effekt. Nu blir det bildspam!


Den matta röda färgen är riktigt, riktigt fin och sitter bra utan att torka ut på mig i alla fall, men man får bättra på en del förstås. Det glittriga glosset vet jag däremot inte i ärlighetens namn när man skulle använda annat än på någon galen temafest! Det är lite för mycket 13-åring-experimenterar-och-inte-helt-lyckat. Fast i och för sig, på en glitter och glam-fest så är det nog svårt att hitta något glittrigare gloss så är det det man är ute efter så... Det sitter naturligtvis inte lika bra dock. Att faktiskt ha glitterpartiklar i ett gloss känns ändå lite konstigt dock.

På det hela taget ändå ett bra stift. Om man tänker på det om 3£ för ett matt stift så är det ju ett fynd ändå!

Inga kommentarer: