onsdag 10 mars 2010

HM-lack


Tja, även jag hade en 20% kupong på HM och lite andra kuponger så ett besök var tvunget i fredags fast jag gett mig själv köpstop till påsk då vi drar till London (alla tips tages tacksamt emot). Att jag sedan bröt den där köpstopsregeln redan på lördagen med två danska märkesklänningar talar vi tyst om tills jag postar ett inlägg om dem..;)

Anyhoo.. HM har ju fått in en dröööööööööös snygga nagellack, fast jag måste ta tillfället i akt att upplysa alla om viket USELT sminkHM det är på Triangeln i malmö. Deras sminkchef har absolut ingen koll alls på vad de kommer att få in (fortfarande inte förstått att Isadora har en 5-palett som kommer varje säsong) och deras nagellacks-utbud är så där, faktiskt. Jag gick dit för att titta på de nya runda lacken med prickig kork som lag sett på ett par andra HM men de hade de inte fått in. Nå, en trött fredag och med insikten att jag inte skulle utnyttja kupongen alls om jag inte köpte något där och då så blev det ändå tre stycken nagellack och en urfin sminkväska för ynka 15 kronor. Passar perfekt till våren. Rosa och guldig, kan det bli bättre?:-)

Lacken heter I´m a saint, Blue my mind och Material Girl som är ett väldigt läckert lack men en nästan neoneffekt.

Älskar HMs lack. Skulle vilja ha alla och känner mig faktiskt väldigt duktig som håller på mig. De har bra kvalitet, ursnygga färger och kostar mellan 30 och 50 kronor styck. Tummen upp säger jag!

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Fina grejer! Jag gillar också HMs lack. De där med prickiga korkar skulle jag kunna köpa bara för prickigheten...

Skor och maskara sa...

Haha, du borde ha alla prickiga lack! Du är som en enda stor klädjeprick hela du.;)

badbomben sa...

Ah, mys med förmånliga hm-lack. Har bara ett(!) Hm-lack as we speak. Ska ha den där jeanssnygga ena thingien och den där din rosa ser fin ut också:)

Skor och maskara sa...

My favorite jeans har jag också.:) Det är himla fint faktiskt. Tycker HMs lack det mest prisvärda av deras sminkprodukter.