torsdag 18 mars 2010

Nyx lippisar

Stor beställning från Cherry Coulture resulterade i 12 NYX-läppstift och wow, jag är imponerad. Alla jag beställt är krämiga och fina i kvaliteten, men alla är inte lika täckande. Watermelon ger en fin glittrig mjuk yta men de flesta andra ger en rätt täckande färg å andra sidan. Det är fullständigt omöjligt att utläsa från hemsidan om det är ett matt, glittrigt, täckande, lätt täckande osv stift man köper, men de flesta jag fick den här gången i alla fall är väldigt täckande. Inte alla i en så fin färg (tänk 80-tal, tänk idominsalva) men för någon med väldigt pigmentrika läppar så är det trevligt med täckande läppstift så man kan se lite skillnad ibland. Inte bara när man har knallröda sådana.:) När Cherry Coulture nu hade en marsdrive med 20% rabatt igen så kunde jag inte låta bli.. klickfingret spratt till igen så nu när det ytterligare en hög på väg hem till mig.:)

4 kommentarer:

Darling sa...

haha klickfingret är så jäkla farligt, eller hur :)

marybeth sa...

Jag önskar mig swatches :D Jag är riktigt nyfiken på de här läppisarna.. snart kanske jag vågar mig på att beställa själv.. jag och utländska webbshoppar har inte riktigt klickat än..

Skor och maskara sa...

Haha, ja, klickfingret är det illa ställt med. Och Swatches går nog att ordna.:) Ska ta bilder på allt när resten kommer också.:)

marybeth sa...

Yey :D