lördag 13 mars 2010

Nagellackspresent!

Har man inte sötaste fästmannen ändå som hittar en sådan här finfin present åt en när man har namnsdag? Aquatini från HM. Han har till och med fattat det där med att man inte kan köpa OPI i butik (för det köper man ju på nätet) och en massa annat finns inte att få tag i.:-)


-"Jag visste att du hade den där som heter jeans något och så skrev du precis att du hade en som hette Blue my mind.. Har du något som ser ut som det här? Tänkte att det var flera som var lika så jag var osäker..."

Söta, söta, pojken fattar nog snart att även om det är likt så gör det inget så länge det inte är SAMMA!:-) Är det en gradskillnad så motiverar det inköp.:-) Men om någon skulle fundera så är det här faktiskt väldigt likt Sofisticated Susanna, också från HM, men det är nååågot blåare i tonen.

Och det är inte det som pryder naglara i bakgrunden. Det är numera ett något slitet Absolutely Alice från OPIs Alice-kollektion. Helt djä-a fantastiskt nagellack, faktiskt. Kunde ju inte ha något annat när vi var och såg Alice-filmen här om dagen. Som för övrigt rekommenderas. Över förväntan efter att mina förväntningar först överstigit Himalaya och sedan hoppat ner på slätten efter ett antal recensioner. Fram för fler sagor på bioduken!!!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh vilken underbar present! Grattis efterskott på namnsdagen =)

Skor och maskara sa...

Tack, vännen!:)