tisdag 12 augusti 2008

CWF del 3


Japp, jag tog ju även en tur in på Fshionista och kan inte rekommendera det. Visst fanns där en del fina kläder som var billigare än till nypris, men det mesta var inte så snyggt och dessutom ruuuuskrigt dyrt ändå. Har inte råd att punga ut med 4-5ooo för en tröja även om det är billigare än från början.. Hade kanske haft råd med en väska från Mulberry för 1500:- men tyckte ärligt talat inte det var deras finaste väskor och den här fula hatten från Burberry lockade mig inte alls trots att den endast kostade 300 dkr.
När regnet lättade kunde man även sitta ute och kolla på sändningar på storbild utomhus från de olika visningarna. Här från Bitte Kai Rand.

Kön till trendshowen på rådhuset började redan en timme innan för de som ville ha bra platser också. Tyvärr fick jag hoppa över denna då det visade sig när jag var på Magasin att man inte alls kunde köpa biljetter där, trots att de sagt det under trendföreläsningen. Hade blivit något fel i informationen. Nå, vart ju trevligt ändå, och sparade en slant istället.

Inga kommentarer: