lördag 24 april 2010

Benefit sugarbomb


Så många andra har försökt visa på Benefit Sugarbombs storhet utan att lyckas. Jag var inte alls särskilt sugen på den här innan jag besökte en Benefit-disk. Inte jättesugen i alla fall. Jag hade siktet inställt på Coralista eller Thrrob, men när MUAn satte den på min hud och visade hur fint man kan betona vissa delar av ansiktet med den så smälte både jag och sambon. Raringen övertalade mig att köpa den och jag är mycket tacksam.

Det fina med Sugarbomb är att eftersom den består av fyra olika färger blir helhetsintrycket mer levande och man kan också välja att använda de två ljusaste på en del ställen och de två mörkare för att ex framhäva kindbenen en smula. Jag tänker inte swatscha för ingen jag har sett har lyckats riktigt bra och jag tror inte jag kommer lyckas bättre. Kan bara stämma in i hyllningskören.

5 kommentarer:

Badbomben sa...

Iik. Vill ha! Iik.

Skor och maskara sa...

Skojar du eller!! Jag ångrar mig inte en sekund!:-)

Linda sa...

har faktiskt inte fallit för sugarbomb jag heller trots att den hyllas hit och dit. är mer sugen på coralista eller dallas där...

Skor och maskara sa...

Smaken är som baken, jag har precis börjat titta lite smått suktande på Dallas, men tror det finns andra som går före. Inte sett den på på någon. Det här är dock en stor favorit som jag använder nästan dagligen nu, som en blandning mellan finishingpuder och blush! Känns väldigt naturlig.

Stylefile sa...

Tack jo jag har ju aldrig sett det tidigare!