tisdag 20 april 2010

Boots Eye make-up remover lotion


Trots alla urfina fynd jag gjorde i London för ett tag sedan är det här faktiskt ett av de bästa. Eftersom jag inte hade någon make-up remover med mig tog jag en titt på Boots efter billigast möjliga, bara för att använda under veckan tänkte jag, men jag kan säga som så här; jag gick tillbaka och köpte en flaska till för att vara säker på att ha en extra hemma när den här tar slut. 15-20 spänn kostade den mig och min vanliga Clinique Take the Day Off kan ju slänga sig i väggen. Till en tiondel i pris gör den här jobbet minst lika bra och känns uuuurskön runt ögonen. Vilket kap! Hoppas Boots tar med sitt egna sortiment när de öppnar lite var stans i Sverige snart.

Jag har varit trogen Clinique länge nu för det har varit det enda jag testat som fått bort min vattenfasta maskare men den här gör jobbet lika bra och känns faktiskt skönare på huden. Konstigt va? Det är möjlig att långsiktig användning kommer att visa på bieffekter, men än så länge ser jag inget att klaga på. Otroligt. Köp om ni får chansen.

5 kommentarer:

SminkJante sa...

Man hittar alltid trevliga saker på Boots.

Kerstin sa...

Mer Boots åt folket!

Darling sa...

Boots är så välkomna så !!!

badbomben sa...

Boots is the shit!:D Ska be brorsan langa en sån härn åt mig.

Skor och maskara sa...

Det borde du faktiskt, badis, jag är helsåld.:-) Det går iofs åt lite mer än av min cliniqie-remover, men dels är den mjukare mot ögonen, dels blir det ändå bara 30 spänn om om man säger att det skulle gå åt dubbelt så mycket... och det gör det inte. Den är suverän..