fredag 22 februari 2013

17 Va va voom volume maskara


Jag är en sådan där som har 100 olika maskaror för att de följt med i gwp:s, i någon box jag köpt eller för att jag helt enkelt köpt och vill testa. Jag slänger dem heller aldrig efter 3 månader utan när de tagit slut, för det har sällan hänt mig att de torkat eller börjat lukta illa och mina ögon blir aldrig irriterade av de maskaror jag använt dock. 

Här har vi en supermaskara som jag köpte i London för 2 år sedan (!) och som håller än trots flitigt användande. Jag hade läst en hel del gott om den och eftersom den var relativt billig så köpte jag och testade och jag har inte ångrat mig en sekund. för volym, färg, hållbarhet, den har det mesta. Inte bara hållbarhet som i att den legat i badrumsskåpet i 2 år, den sitter bra på fransarna hela dagen också. Galet bra kvalitet för så lågt pris. Minns inte vad den kostade, men några tior tror jag att det var, kanske 70 pix? För tillfället säljs den i alla fall för 6.29£ på Boots i England, numera i ny förpackning tydligen..

Borsten är ganska stor, det är det ju inte alla som gillar, men jag gillade vilken volym den gav mina fransar, även om den numera mest ger färg och volym som en vanlig maskara. Inte illa pinkat efter två år dock, det heller.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Den är grym! En favorit hos mig också! Undras tro när någon av oss har London-läge härnäst.... Det lär dröja...

Skor och maskara sa...

Jag har ett London-längt utan dess like men har varken pengar eller modet med lillkillen i släptåg..:) SÅ jo, det lär dröja för oss båda två.=)