fredag 20 februari 2009

Glamourfredag

På mitt förra jobb firade jag och mina kollegor alltid glamourfredag, något tyvärr ingen nappat på mitt nya arbete. JAG släpper dock inte traditionen utan försöker i alla fall lite grand.
nanda devi

Svarta slacks, svart kofta, svart guld/silver-mönstrad tröja . Man kan ju inte var hur piffad som helst i minus 100 grader. Bak öronen sniffar man Moschino Happy Fizz och nytt smink har jag på. På ögonen har jag en bas av MAC untitled paint, MAC Ricepaper, Lancôme Erika F och ny singelögonskugga från stila, Nanda Devi. Letar efter den perfekta lergråbruna färgen och den här är fin, men kunde varit aningen gråare och inte så brun.:) Eyeliner från Guerlain och Boots maskara (som faktiskt är jättebra, bättre borste än på en del av mina dyrare) Jag testar vidare med min concealer från i.d. men tycker fortfarande att den är för pudrig, kanske jag inte som lärt mig lägga den rätt. På läpparna har jag en ny MF lipfinity i färgen 108, som sambon gav mig häromdagen.

All done up

Har flera nya fina läppstift som bara skriker att de vill testas så får bli en ny färg ikväll. Köpt ett Color design –läppstift från Lancôme, All done up” som verkar vara en riktigt hit! Annars är Lipfinity hittills de enda läppstift jag får att sitta. Dior Addict, släng dig i väggen. El nä, det vore ju tråkigt förstås.. de får vara kvar i skåpet trots allt.:)

1 kommentar:

Kerstin sa...

Det låter superfint! Ska klura lite på om jag kan hitta en sådan skugga som du letar efter...