torsdag 23 juli 2009

Nars nagellack Orgasm

Nars Nailpolish Orgasm
-
Underbara Skimmerskuggan hade en liten beställning med hem till mig från sin senaste resa. Nars är ett underbart märke som inte går att få tag i Sverige, men kan gå att få tag i på nätet. Just dte här nagellacket har jag spanat på i en hel evighet känns det som (eller sedan i julas när de väl kom om jag inte missminner mig?) men det är slut i alla webshoppar (läs HQHair) och såldes inte i Italien när vi var där. Jag trodde aldrig att hon skulle hitta det så döm om min lycka när det låg ett litet paket och väntade på mig utanför dörren när jag kom hem!
-

Flaska och kartong

Färgen är en aprikosfärgad beigerosa med guldskimmer och bedårande vacker på ett neutralt sätt i flaskan. Ett lager på klorna gav dock ett rätt otrevligt intryck då mina händer bara såg.. sjuka.. ut, på något sätt. Rätt skirt och med en konstig naken färg som gjorde att naglarna både såg smutsiga och obefintliga ut på samma gång. med ett extra lager på dock, blev det ljuvligt täckande och en perfekt oreangerosa färg som glänser av guld.

A dream come true
-
Tyvärr är kameran lite kass, kanske ska be sambon föreviga naglarna också.:) Kan säga att det är dag tre med det på nu och det har precis börjat flagna i topparna men så har jag diskat och lagat mat med det också. Ska tillägga dock att det är ett lager Sehe Vite över också.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så fint det är på!

Skor och maskara sa...

Ja!! Det är så fint, tack, supersöta du!:-)