måndag 27 juli 2009

Victorias Secret Beauty Rush Lip Gloss


Ett fynd från min Italienresa som jag glömt berätta om är två tax-free-pryls. Jag använder sällan lipgloss, men när jag gör det så är det nästan uteslutande Victorias Secret Beauty Rush. Har kanske en 5-6 stycken nu... älskar smakerna och konsistensen som är väldigt Juicy Tube, men till en bråkdel av priset. Min favorit hittills är I want Candy men båda de två jag köpte nu senast hamnar högt upp på uppskattningslistan också.


Tasty Almond är en guldskimrande gloss som passar perfekt på sommaren och som smakar UNDERBART av mandel. skulle kunna smälla i mig hela tuben.


Slice of Heaven är jag något osäker på men tycker den smakar vanilj. En fint ljusrosa med ett aningens blålila inslag som känns mer vårigt el försommaraktigt egentligen, men är väldigt fin, speciellt innan man fått lite färg. Tyvärr syns inte färgerna alls på anden, men, men. De glänser lite lagom på läpparna om man som jag inte är en lipgloss junkie egentligen.

2 kommentarer:

Elin sa...

Åh, vart har du köpt dom? :O finns dom på något mer ställe än Victoria's secrets hemsida? Love them!

Skor och maskara sa...

Jag köpte dem på köpenhamns flygplats i tax-free-shoppen. Flyger aldrig någonstans utan att plocka på mig minst ett nytt.:-) Den jag längtar mest efter för tillfället är Piece of cake som varit slut de senaste två gångerna jag flugit. Visst är de underbara!!?:-)