måndag 6 juli 2009

Sephorashopping i Florens


Tillbaka i Sverige. Florens bjuder inte på någon extrem skönhetsshopping, men ett litet Sephora och kroppsgunk och parfymer i överflöd kan man plocka på sig om ens plånbok tillåter. Eftersom inget av det jag hoppats på (varken Urban Decay eller Stila) fanns på Sephora så bestämde jag mig raskt för att det var helt ok att shoppa på sig de penslar de hade som jag länge velat ha. Juste att äntligen ha ett antal riktiga kvalitetsborstar. Varken nr 20 eller 29 som jag siktat in mig på fanns där (en blendingborste bl a) men en drös andra finfina borstar fick följa med mig hem.:) 13, 14, 21, 22, 23 och 40 hoppade ner i shoppingkorgen. 13 och 14 är en crease-borste och en smudge-borste, 21+22+23 är All-over-borstar och 40 en snedställd rougeborste. Jag är synnerligen nöjd måste jag säga.


Dessutom bjöd Sephoras eget märke på en del andra trevligheter. Lite ögonpennor och bad/dusch-guck fick följa med sina borstkompisar ner i korgen. 3 dusch-krämer med musk/mandel-doft, citron/maräng-doft och guava/passion-doft. Citron/maräng är en storfavorit måste jag säga, helt underbart ljuvlig doftar den, men tyvärr stannar inte doften kvar så länge. Muskmandel var en present till lilla mamman så den har redan flyttat hemifrån. Dessutom köpte vi lite badbomder i present också, jordgubb och björnbär till henne också. En som doftade choklad/toffee testade vi på plats och jag ångrar lite att jag inte köpte mer med den doften. Goodis.:)


Pennorna känner jag får ett eget inlägg längre fram. Varierande kvalitet får jag säga.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Välkommen hem! Härligt med Sephorashopping =)

Skor och maskara sa...

Tacktack! Hoppas du får en skön resa när du nu far iväg också!

Johanna sa...

Vad avis jag blev på borstarna! Har velat pröva dom ett bra tag men de går ju inte att få tag på i sverige. :/ Verkar dom bra ? :)

Skor och maskara sa...

Jag har länge läntat efter dem också, men har som sagt ett par till på önskelistan.:) Än så länge måste jag säga att de lever upp till förväntningarna. Crease-borsten är möjligen något för stor/tjock för att vara optimal till mig, men allihop plockar upp pigment som bara den! Bäst tror jag att jag gillar den lilla all-over-lid borsten för den kan man ha med när man reser bort över helgen eller så också, funkar nästan bättre som crease-borste på mig.