fredag 22 mars 2013

Karen Millen på disputation

Wohoo! OM orken håller så ska den här bloggaren på partaj både ikväll och imorgon. Kan inte komma ihåg när jag fick göra mig snygg senast ärligt talat. Eller när jag hade ork till annat än att borsta håret... Nu kittlar det i halsen och jag har en lurande feber och en sömnbrist som inte är av denna världen men OM, jag säger om, jag orkar så blir det disputationsfest ikväll och då åker någon av dessa båda Karen Millen-klänningar fram. Jag älskar verkligen Karen MIllens klänningar. Har lite annat från henne också men det är definitivt klänningarna som är the stand out i varje kollektion.
Inser att bilderna på den lila sammetsklänningen ovan inte är de bästa så därför letade jag reda på en annan, men den är tyvärr turkos. Eller ja, tyvärr och tyvärr, den är ju jättesnygg, men min är i lila.:)Visst är den snygg? Lite i kortaste laget nu när man ska vara en respektabel morsa och så kanske bara, hehe. Älskar ryggen dock men med tanke på hur torr och sprucken jag är. Överallt. Galet. 


Sedan har vi den lilla svarta. Älskar den här. Haft den på en disputationsfest tidigare. Lite tajt så gäller att passa på när man kan. Lite liten bild men det var den enda jag hittade och min egen kamera krånglar. Man ser dock bättre detaljerna på den här bilden än man skulle med min kamera. Ryschiga axlar och rynkor och glansigare tyg fram. Galet fin. Lite väl urringad men annars väldigt lättburen. 

Det är verkligen inte ofta de åker fram ur garderoben så vi får väl se hur det går ikväll. Bara det här inlägget har fått pausa ca 4 gånger för att paketet i famnen vill upp och traska för att inte skrika halsen av sig.. Håll tummarna för att jag inte heller däckar somnar så fort jag blir avlöst..

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefina, båda två! Jag blir mkt impad om du orkar iväg på fest :)

Skor och maskara sa...

Huva. Ser att jag dessutom stavat fel i rubriken. Nå, så kan det gå när man kör pekfingervalsen m ett litet paket i famnen. Just nu ser det ut som att det blir soffan oavsett då maken fortf är på jobb. Får se hur länge jag håller ut. Snuttedjuret har i alla fall däckat i famnen och jag vågar INTE lägga honom ifrån mig. Minns hysterin senast jag försökte..