torsdag 13 augusti 2009

Halens årets skodesigner??VARFÖR har ingen berättat att Halens av alla postorderföretag har börjat föra rejält skitsnygga skor!?? Råkade trilla in på sidan av en annan anledning och snubblade då över dessa fullkomligt fantastiska godbitar! Endast 299 kronor! Om det inte vore för att skogarderoben skulle behöva ett rum till redan så skulle dessa åka hem till mig på direkten! Är de inte supercoola!? Synd att jag har vant mig av med att gå i högklackat, annars skulle dessa nästan kunna bli en vardagsfavvis. Får börja gå på fest lite mer så jag får möjlighet att använda mina gottebitar lite mer.:)

Även dessa skor blev jag lite småkär i (inte som de ovan dock) och tänker att jag ju inte har några knallblå skor trots allti garderoben.. 399 kronor kostar dessa praliner. Skulle nog inte ha svarta strumpor i dock utan satsa på att använda dem barfota på fest eller till jeans. Synd sommaren är så kort i sverige...Jag gillar både rutigt, tweed, materialmix och högklackat så gissa vad jag tycker om de här skorna..Även de här skorna har fått mitt hjärta att börja ticka rejält. Efter de röda högt upp är de nog mina favoriter. De är skitsnygga i både rött, grått och svart, faktiskt. Dock något dyrare på 499 kronor.Och nummer tre är definitivt dessa rosettprydda darlings för 349 kronor. vet inte vad det är, rosetten, eller kombinationen eller vad, men fina är de.Dessa rockiga skor/stövletter skulle hamna nästan högst på listan om de inte vore slut i alla storlekar utom st 8, tyvärr..:( Men för 349 kornor kanske man ska förvänta sig det.:(Summan av kardemumman är i alla fall att man kanske ska kasta ett öga då och då i postorderkatalogen när den kommer trots allt. Kanske att det blir ett par röda mockastövletter till lilla mig dessutom, trots allt. Något tillfälle kan man säkert hitta för dem att användas på.:-)

Tillägg: där råkade de röda mockastövletterna åka hem i en inkorg nära mig... Sååå jag ska använda de här skorna i höst!!:-)

2 kommentarer:

naildesign sa...

åh de där skorna näst längst ner i inlägget köpte jag i svart. Kan inte säga mer än att det är mina absolut favoritskor nu. Sååå sköna att gå i, sagolikt!

Skor och maskara sa...

Åh, blir avis nu! De är ruskigt fina faktiskt.:-)