söndag 30 augusti 2009

NOTD Nubar Moodies Persian Blue


Japp, ny nagel. Jag är inte alls säker på vad jag tycker om det här lacket som det för övrigt är helt omöjligt att få några bra bilder på. Det här är ett lack som ändrar färg beroende på temperatur. När det är kallt är det mörkt stålgrått och när jag är varm skiftar det till en nästan klargrön färg. Det LÅTER ju jättesnyggt, men i ärlighetens namn är jag inte säker på vad jag tycker. Det fungerar, inte tu tal om annat, men min första reaktion när jag fick på det var: va, det här var ju inte alls snyggt! Jag har dock haft det några dagar nu och testat och ibland är det verkligen JÄTTEsnyggt.


Jag har dock insett att problemet med Moodies är det som gör dem så roliga, de BYTER färg. Ibland är det snyggt och ibland inte. Trevligt är dock att de hela tiden matchat min sommarkhakigrågröna klädsel oavsett om jag varit utomhus eller inomhus.


Det är för övrigt så roligt, min vice-chef håller på att förvandlas till en lika stor nagelnörd som jag och blev helt eld och lådor när jag berättade att jag hade ett lack som ändrar färg och erkände på studs att hon köpt en UV-lampa åt sina naglar.:-) Underbart. Snar är hela skolan såld.:-D


Nu är hon mor till elever i min 9:a men jag är lätt sugen på att föreslå en trippeldejt med vaktis på skolan som är lika mycket nagelnörd och som alltid går runt med gelenaglar med olika påbyggnader. kanske skulle vi slå ihop våra rollspelande byggnördar till sambos/fästmän/män samtidigt...?

1 kommentar:

Kerstin sa...

Jag tycker att lacket är supersnyggt! Och att alla vaktisar borde vara nagelnördar =)