torsdag 27 augusti 2009

Paket från HQ Hair

Urban Decay Primer Potion

Jag nämnde innan att jag beställde Get Baked-paletten och lite annatfrån HQ Hair för ett tag sedan. I beställningen ingick även en UDPP, dvs en Urban Decay Primer Potion som enligt massor med människor skall vara den ultimata primern. Och njaaaaa... jag tror (nu hädar jag säkert enligt många) inte jag är helt impad trots allt faktiskt. Min ögonskuggar har faktiskt laggt sig i ränder på locket vissa dagar, något den ALDRIG gjort med min Lumene Eye Shaddow Primer. Den funkar bra vissa dagar så jag kommer absolut använda upp den, men frågan är om jag inte kommer fortsätta med Lumenes sedan och MACs paint ibland.

Midnight Cowboy från Urban Decay

En annan godbit jag blev lite besviken på i mitt paket var en singelskugga från Urban Decay som jag läst massor om och varit så sugen på att testa. Midnight Cowboy. En nudeskugga med massor med glitter i. Jag hade nog inte trott att det skulle vara såå mycket glitter i som det är och dessutom inte sådant småskimrigt glitter som jag gillar utan stora glitterparticklar. Me not like. Det allra sämsta är dock att glittret har en tendens att trilla ner från ögonen och lägga sig på kinderna så man ser ut som något ur ett rymdepos. Ibland kanske det är roligt, oftast inte. Synd, för färgen hade potential att vara en perfekt nude.Fin liten ask..Perfekt eller för glittrig?

Ett riktigt lyckoköp däremot är den hyllade Seche Vite. Ett snabbtorkande topplack som jag inte kan säga för mycket gott om! Mina lack som annars kan ta timmar att torka tar nu bara 10 mnuter! Helt sjukt! Ett fullkomligt mirakel!! Jag älskar, älskar, älskar mitt Seche Vite. Jag vill köpa upp ett helt lager! Om det itne vore för att jag hört att de tjocknar rätt snabbt. Nå, det återstår att se, men som topplack är det out standing .Skulle gärna testa China Glaze Fast Forward också, men betvivlar att det kan vara bättre!:)Hela paketet..

1 kommentar:

Evelina sa...

Hej! Om dina skuggor creasar när du använder UDPP så testa att ta ett tunnare lager på locket, och låt det torka i ca 1 minut innan du målar på skuggorna så ska du se att det blir bättre! Jag är inte heller förtjust i Midnight Cowboyz glitter, men använd en Shadow Shield som finns hos www.inezza.se så blir det bättre, alternativt använd tejp för att fånga upp glitter som trillat ner under ögonen.